EasyConf Connect voor de iPad

18 January 2021

Subscribe to our newsletter

Deelname op afstand voor uw vergadersysteem

Vanaf nu is EasyConf Connect ook beschikbaar voor raadsleden die gebruik willen maken van hun iPad. Hiermee komen alle features voor digitaal vergaderen die eerder al beschikbaar waren onder Windows, nu ook naar de iPad. Lees hieronder meer over de toegevoegde waarde van EasyConf Connect voor uw gemeente.

EasyConf Connect voor uw gemeente

Met de introductie van EasyConf Connect eerder vorig jaar is er een digitale vergaderomgeving beschikbaar gekomen die voldoet aan alle aspecten die Nederlandse gemeentes belangrijk vinden bij hun (raads)vergaderingen. Bovendien voldoen we volledig aan de eisen die de Tijdelijke wet digitale beraadslaging stelt.

Speciale aandacht is daarbij gegeven aan de volgende aspecten:

  • Permanente volledige mozaiekweergave van alle deelnemers voor bewaking quorum en stemmingen.
  • Borging van metadata via het eigen RaadsInformatieSysteem
  • Veilig en overzichtelijk uitvoeren van stemmingen
  • Geregisseerde en gestructureerde verloop van vergaderingen (altijd regie door griffie en voorzitter)
  • Professionele opnames en/of streaming van de actieve spekers en/of mozaiek van alle deenmers tijdens stemmingen

Kortom, alle aspecten waar onze software in de raadszaal al voor toegepast wordt, zijn nu ook beschikbaar voor digitale vergaderingen.

Volledig digitale raadsvergadering

Alle aspecten van onze software zijn in elk scenario beschikbaar: zowel met de voltallige raad in de digitale raadsvergadering of, als de coronabeperkingen worden opgeheven, terug in de zaal. Alle gemeentes die al gebruik maken van onze oplossingen voor fysieke raadsvergaderingen kunnen nu uitbreiden om ook volledig digitaal te kunnen vergaderen. Voor gemeentes die nog geen klant bij ons zijn, hebben we een passende oplossing.

Met de release van onze iPad app is professioneel digitaal vergaderen volgens de tijdelijke wet ook voor u een stuk dichterbij gekomen.

Demo

Wilt u onze nieuwe iPad app proberen en/of al onze (laatste) oplossingen leren kennen, dan kunnen we u uitnodigingen voor een demo in onze eigen demoruimte. U kunt zelf vanuit huis verbinden met de iPad app of desgewenst de Windows applicatie. We laten u graag de mogelijkheden zien. Neem hiervoor contact op met sales@mvi-audiovisual.com.

Subscribe to our newsletter