Gestructureerde vergaderingen, fysiek én online

12 August 2021

Wilt u uw vergadering gestructureerd laten verlopen, stemmingen houden, geautomatiseerd (live)streamen én mensen op afstand mee laten vergaderen? Onze software is ontworpen om de mogelijkheden en het gebruiksgemak van uw vergadersysteem uit te breiden. Het is in het bijzonder geschikt voor toepassing binnen het openbaar bestuur, maar ook daar buiten.

Samen met heel veel gemeentes en andere instanties in Nederland ontwikkelen wij een gestandaardiseerd product dat in uw vergaderzaal zorgt voor het eenvoudig verlopen en uitzenden van de (raads)vergadering. Ons product heeft zich nationaal en internationaal reeds vele malen bewezen.

De flexibiliteit van onze  software zorgt voor een perfecte integratie van de apparatuur in uw vergaderzaal, zodat alle systemen samen, als één geheel, bediend kunnen worden. Altijd flexibel als de wensen veranderen, steeds vooruitstrevend en voorbereid op de toekomst.

Online en hybride

Wij brengen de vergaderzaal naar u thuis. Door gebruik te maken van onze software in de zaal, kunt u ook online op exact dezelfde manier vergaderen als voorheen; dezelfde voorbereiding, dezelfde vergaderdiscipline, dezelfde bediening en dezelfde uitzending via uw eigen streaming partij. Sterker nog, wij breiden hiermee uw bestaande vergadersysteem in de zaal uit, zodat ook deelnemers vanaf thuis kunnen mee vergaderen. Dit maakt ook hybride/online vergaderingen mogelijk op momenten dat de wet dit toelaat (niet besluitvormende vergaderingen).

Ons product is niet voorbehouden aan de corona-omstandigheden van vandaag, maar kan ook ingezet worden wanneer deelnemers in de toekomst om wat voor reden dan ook vanaf thuis mee willen vergaderen. De kracht zit hem met name in hybride stemmen en de vele weergavemogelijkheden voor video (bijv. voor live-streaming). Volledig in Nederland ontwikkelt, veilig en meteen leverbaar.

Automatische notulering

Ons systeem kent een vorm van automatische notulering voor het registeren van aanwezigheid, stemresultaten en informatie over wie wanneer/hoelang het woord had en tijdens welk onderwerp. Bovendien koppelen we met een aantal bestaande RIS- en/of streamingsystemen die veel in gebruik zijn binnen het openbaar bestuur. Zo kan uw (live)stream worden voorzien van alle benodigde metadata. Deze koppelingen werken ook tijdens live of hybride vergadering, waardoor uw metadata ook tijdens online of hybride vergaderingen gewaarborgd blijft.

Ondersteunde apparatuur

Onze producten werken “bovenop” de meest gebruikte AV apparatuur in de zaal. Denk onder andere aan conferentiesystemen van Shure, Bosch, Televic, Audio-Technica en Beyerdynamic. Daarnaast koppelen we met de bekende gerobotiseerde/PTZ camera’s van Panasonic, Sony, Lumens, Avonic en meer, die geïnstalleerd kunnen worden in de vergaderzaal.

Wilt u meer weten over hoe u ook gebruik kunt maken van onze oplossingen? Neem contact met ons op via sales@mvi-audiovisual.com of bel 085 0162 483. Wij helpen u graag met meer informatie, een demo of offerte.